Hannes Grossmann najavil solo album št. 3

0 261

Nemški ekstremni metal bobnar Hannes Grossmann (Alkaloid) bo 11. marca izdal svoj tretji solo album z naslovom »Apophenia«. Za pokušino je Grossmann objavil skladbo »The Flying Pizza Conundrum«, ki jo lahko poslušate spodaj.

Na albumu je Grossmann sodeloval s člani Alkaloid, in sicer so mu pomagala Linus Klausenitzer na basu, Danny Tunker na solo in ritem kitari, Morean na vokalih ter Christian Muenzner z gostujočo solažo. Prav tako so k albumu prispevali še Jeff Loomis (Nevermore, Arch Enemy), V. Santura (Dark Fortress) ter Marty Friedman.

Omenjeni član Morean je napisal besedila za tri skladbe, ki se ukvarjajo s teorijami zarote, natančneje z gibanjem, ki zagovarja teorijo o ravni Zemlji. Glavna tema albuma temelji na teh idejah in obenem skuša ekstremistom dopovedati, da naj svojo neumnost zadržijo zase.

Vse skladbe je napisal, aranžiral, miksal in produciral Grossmann v svoje studi Mordor Sounds, ki se nahaja v mestecu Veitsbronn v Nemčiji.

Na albumu bo 8 novih skladb:

  1. Deep
  2. Reeks Insidious
  3. The War On Intelligence
  4. Vacant Dreams
  5. They
  6. Dianetics Declined
  7. Apophenia
  8. The Flying Pizza Conundrum
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki