Hardcore Superstar predstavljajo video in single “Catch Me If You Can”!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2011
0 33

Hardcore Superstar, znameniti švedski ‘sleaze’ in hard rock banditi, predstavljajo novi single in video za skladbo Catch Me If You Can, ki mu lahko prisluhnete spodaj. Single je uradno izšel danes in je že razpoložljiv na vseh digitalnih platformah.

Catch Me If You Can je nadaljevanje glasbene poti, ki jo pooseblja zadnji studijski album “You Can’t Kill My Rock N’ Roll” (2018).

Glasen, agresiven in popolnoma neusmiljen novi single Catch Me If You Can udarja iz zvočnikov s srdito naravo, podkrepljen s topovsko ritmiko in spevnim refrenom, ki zleze takoj pod kožo. Ta vodilni single je prava izbira za vse kar sledi. To je novi studijski album z naslovom “Abrakadabra” in ki je napovedan za marec 2022.

Na fotografiji: Hardcore Superstar med nastopom 15. 7. 2011, na Balingenskem festivalu Bang Your Head!!! v Nemčiji (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki