Hawkwind Light Orchestra predstavljajo album “Carnivorous”

0 223

Hawkwind Light Orchestra bodo 16. 10. 2020 pri založbi Cherry Red izdali novi studijski album “Carnivorous” (beseda “carnivorous” je anagram za koronavirus).

Novi album bo nasledil predhodnika “All Aboard the Skylark“, posnet pa je bil v pogojih izolacije med koronavirus pandemijo. Vse se je začelo potem, ko je Dave Brock pozimi leta 2019, začel sam ustvarjati in zbirati skupaj nove ideje, svoje prispevke pa so dodali preostali člani skupin v letošnjem januarju in februarju, to je še pred nastopom pandemije. Na albumu sodelujejo le trije glasbeniki in sicer: Dave Brock (vokal, kitara, klaviature, sintetizatorji), Richard Chadwick (bobni) in Magnus Martin (kitara, vokal, klaviature), ki so na albumu razvili čvrst, futurističen, pa vseeno klasično zveneč album, ki znova izpostavlja Brockove briljantne komponistične domislice.

“Carnivorous” je album, ki je bil zaradi pogojev izolacije posnet z drugačnim pristopom, kot ga sicer ubirajo člani skupine Hawkwind. Ker so se člani morali dani situaciji prilagajati, je to botrovalo tudi adaptaciji imena Hawkwind, ki je tako dobil svoj “podaljšek”.

Seznam skladb na albumu “Carnivorous” se glasi:
1) Expedition to Planet X
2) Dyna-mite
3) Void of Wasteland
4) Repel Attract
5) Attraction
6) Human Behaviour (No Sex Allowed)
7) Temple of Love
8) Square Peg Into A Round Hole
9) Windy Day
10) Model Farm Blues
11) Whose Call Is It Anyway?
12) Lockdown (Keep Calm)
13) The Virus
14) Forgotten Memories
15) Higher Ground

Album je že mogoče prednaročiti v različnih formatih:
https://www.cherryred.co.uk/artist/hawkwind/
CD verzija: https://www.cherryred.co.uk/product/hawkwind-lightorchestra-carnivorous-cd/
LP verzija: https://www.cherryred.co.uk/product/hawkwind-carnivorous-vinyl/


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki