Haze predstavljajo “Back to the Bones” album

0 86

Haze, kultni britanski neo-progresivni rockerji, bodo 4. 7. 2020, pri založbi Gabadon Records, izdali svoj novi studijski album z naslovom “Back to the Bones”.

Za produkcijo albuma je poskrbel bobnar skupine Haze Danny McMahon. Postavo tria zaokrožujejo še kitarist in vokalist Paul McMahon, basist in klaviaturist Chris McMahon ter dodatna sodelujoča glasbenica Catrin Ashton, ki je prispevala na album flavto in piščali.

Skupina je nov izdelek pospremila s sledečim opisom: “Navdušeni smo nad tem, kako se je vsa zadeva za nas razpletla. Na novem albumu so še vedno zaznavni elementi tradicionalne akustične ljudske glasbe, kot je to veljalo na našem albumu “The Last Battle, v splošnem pa smo se tokrat podali precej globlje v sfere težkozvočnih struktur, kot tudi klasičnega progresinvorockoskega zvoka.”

Na albumu se je znašla tudi zelo stara skladba, ki so jo člani skupine ustvarili, še pred nastankom skupine Haze. Imenuje se To Us All, ki je sedaj nasploh prvič dostopna širši javnosti. Nekatere skladbe pa so povsem nove, kot Suzanne in Lockdown, ki so jih Haze napisali v letošnjem letu.

Album Back to the Bones lahko že pred-naročite.

Haze: Back To The Bones
1. See You On The Other Side
2. Faces On The Wall
3. The Snake
4. The Last Post
5. Suzanne
6. To Us All
7. Lockdown
8. The Awakeners
9. A Call To Arms
10. The Summoning Dark


Haze – “Back to the Bones” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki