Tim Bowness (No-Man) predstavlja album “Late Night Laments”

0 41

Tim Bowness, med drugim znan po sodelovanju v projektu No-Man, bo izdal še v letošnjem letu svoj novi samostojni studijski album z naslovom “Late Night Laments”. Kot posebni gostje so na novem Bownessovem albumu sodelovali: Richard Barbieri (Japan, Porcipine Tree), Colin Edwin (Ork, Porcupine Tree) in Kavus Torabi (The Mansoon Banssoon, Guapo, Gong,…)

Naslednik v letu 2019 izdanega albuma “Flowers At The Scene” bo izšel 26. 8. 2020 pri založbi InsideOut Music.

Za miks albuma je poskrbel Bownessov NO-Man pajdaš Steven Wilson, z masterizacijo pa so se ukvarjali Calum Malcolm, Tim Bowness in Brian Hulse, ki je tudi poskrbel za ko-produkcijo devetih skladb označenih kot ‘križišče elektronske glasbe, akustičnih instrumentalov in neobičajnih ritmičnih struktur’. 

Naslovnico za album je znova ustvaril Jarrod Gosling.  Prvi single albuma bo Bowness predstavil v začetku letošnjega julija.

“Late Night Laments” bo izšel v formatih CD, LP in posebni dvojni CD digipak varieteti, ki bo vsebovala še pet dodatnih studijskih skladb. Album bo dostopen tudi na vseh digitalnih platformah.

Tim Bowness: Late Night Laments
1. Northern Rain
2. I’m Better Now
3. Darkline
4. We Caught The Light
5. The Hitman Who Missed
6. Never A Place
7. The Last Getaway
8. Hidden Life
9. One Last Call


Tim Bowness – Late Night Laments (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki