Heathen s ponatisom albuma “The Evolution of Chaos”

ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 81

Heathen, legendarni nosilci Bay Area thrash metal “plamenice”, pripravljajo ob 10 . obletnici albuma “The Evolution Of Chaos”, njegov ponatis, za katerega izid je predviden dne 31.01.2020, pri založbi Mascot Records.

Material je ob tej priložnosti doživel remasterizacijo zvoka, album pa bo dostopen znova v verzijah CD/DVD (DVD bo vseboval dvourni filmski dokumentarec o nastajanju albuma ter koncertni nastop iz japonske leta 2009 – naj omenimo da so 9.5.2010 nastopili Heathen tudi v Mariboru), 2LP in v digitalnem formatu, h kateremu bo dodan neizdan komad Seasons Of Purgatory.

Spodaj lahko predvajate uradni besedilni video za skladbo Control By Chaos, ki izhaja iz ponatisnjene verzije albuma “The Evolution Of Chaos”.

Ko je album “The Evolution Of Chaos” prvikrat izšel, to je bilo v januarju 2010, je to pomenilo, da so Heathen izdali prvi uradni novi avtorski dokument po dolgih 18. letih. Postavo Heathen, ki je posnela ta album so sestavljali: Lee Altus (kitara), David White (vokal), Jon Torres (bas kitara), Darren Minter (bobni) in Kragen Lum (kitara).

V maju 2013 je Darren Minter, po 25. letih, zapustil skupino zavoljo “nepredvidljivih okoliščin”, v septembru istega leta pa je preminil basist Jon Torres.

Heathen napovedujejo sicer izid novega albuma o čemer smo že poročali. Več o tem lahko preberete TUKAJ!

Na fotografiji: Lee Altus med nastopom Exodus, dne 12.07.2018, v sklopu festivala Bang Your Head!!! v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki