Hecate Enthroned s ponatisom albuma “Virulent Rapture”

foto: NINA GRAD 2018
0 33

Hecate Enthroned ena izmed pionirskih zasedb black in death metala z britanskega otočja, bodo s strani založbe M-Theory Audio, ki je izdala v lanskem letu šesti album skupine z naslovom “Embrace Of The Godless Aeon”, deležni nove pozornosti. Pri M-Theory Audio so se namreč odločili izdati ponatis predhodnega Hecate Enthroned albuma z naslovom “Virulent Rapture”, ki je originalno izšel leta 2013. Ponatis je pričakovan za 25. 9. 2020. Video za skladbo “Abyssal March” lahko pogledate spodaj.

Virulent Rapture, ki je na tržišču že dlje časa nedosegljiva, do tega dne še ni izšla nikdar na vinilu. Naslovnico zanjo je prispeval Nestor Avalos (Bloodbath, The Black Dahlia Murder), gostujoče vokale pa Sarah Jezebel Deva (Cradle of Filth, Mortiis, Therion). Nova verzija bo osvežena z novo spremno besedo, ki jo je prispevala skupina.

Album bo dostopen kot digipak CD, v 300 kopijah pa bo natisnjen tudi v barvi ožgano-oranžnega vinila. Ponatis albuma je je že mogoče prednaročiti.

Basist Dylan Hughes je v zvezi z albumom “Virulent Rapture” povedal sledeče: “To je bila za nas zelo pomembna plošča, saj je pred tem skupina več let mirovala. Publiki smo želeli dostaviti nekaj konkretnejšega z globino in dometom, ki bo zaokrožal kombinacijo metalskih fraz in velikih orkestracij, s čimer smo želeli zvočno prekositi naše pretekle albume in opozoriti kako pomemben je bil za nas ta album. Sedaj, ko se je naša trenutna založba M-Theory Audio odločila izvesti ponatis albuma, bodo naši oboževalci lahko končno izpopolnili svoje Hecate Enthroned glasbene zbirke. Vse kar lahko dodamo je to, da uživajte v njem in ga predvajajte na 11!”

Na fotografiji: Vokalist Joe Stamps med nastopom Hecate Enthroned 23. 7. 2018 v sklopu prvega dne tolminskega festivala Metaldays (RockLine fotoarhiv 2006-2020, foto: Nina Grad, vse pravice pridržane). RockLine recenzijo prvega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Hecate Enthroned – “Abyssal March” (uradni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki