IO Earth je zapustila vokalistka Rosanna Lefevre

oto: Wendy Vissers-Hagenbeek 2020
0 43

IO Earth, britanski progresivni rockerji so sporočili, da jih je zapustila pevka Rosanna Lefevre.

Lefevrejeva je v zvezi s tem podala kratko izjavo: “Moj čas pri IO Earth se je iztekel do česar je prišlo povsem naravno. Zato smo se vzajemno odločili, da je čas, ko se moramo raziti. Po petih letih sodelovanja s skupino, moram poudariti, da sem resnično uživala biti del IO Earth avanture. Kakorkoli, ta trenutek sedaj, je zame pravi, da se podam naproti novim izzivom.

“Hvala vsem vam (privržencem skupine in članom skupine) za vašo toplo dobrodošlico in podporo skozi leta. IO Earth želim vse najboljše, tako pri ustvarjanju novega albuma, kot drugim podvigom, ki čakajo skupino v prihodnje.”

Lefevre je pri IO Earth nadomestila predhodnico oziroma norveško pevko Lindo Odinson, ki je skupino zapustila leta 2016. Lefevre je prisepvala svoj vokal na dveh albumih skupne: “Solitude” (2018) in “Aura” (2020, RockLine recenzija).

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki