Iron Mask napovedujejo “Master of Masters” album!

0 69

Iron Mask, belgijski power metalci, ki jih vodi neoklasično urjeni kitarist Dushan Petrossi, znan po sodelovanju v zasedbi Metal Kingdom, prekinjajo 4-letni premor in napovedujejo svoj, kot pravijo sami, najbolj ambiciozni album kariere z naslovom “Master of Masters”!

Dushan je za sedmi studijski album uspel spisati 12 novih skladb, ki naj bi dostavile najboljšo možno kombinacijo čistokrvnega metala, muzikalne nalezljivosti, progresivnih dotikov, bogatih orkestracij ter zabele virtuoznih eskapad in izdelanih melodij.

Ves material, ki bo našel prostor na skupno sedmem studijskem albumu skupine, ustanovljene leta 2002, je bil ustvarjen v šestih mesecih. Na njem se bo predstavil tudi novi pevec skupine Mike Stembrouck.

Na albumu sodeluje tudi Oliver Hartmann (Avantasia, Hartmann), ki se je skupini pridrrfužil na albumu kot posebni gost in prispeval na eno izmed kladba vodilni vokal, za vse ostale pa spremljevalne vokale.

Album “Master of Masters” bo izšel 4. 12. 2020 pri nemški založbi AFM Records.

Sezbam skladb na albumu “Master of Masters” se glasi:
1. Never Kiss the Ring (5:43)
2. Tree of the World (4:47)
3. Revolution Rise (4:28)
4. One Against All (5:31)
5. Nothing Lasts Forever (9:02)
6. Dance with the Beast (5:31)
7. Wild and Lethal (4:31)
8. Mist of Loch Ness (5:38)
9. My One and Only (3:54)
10. A Mother Loved Blue (4:25)
11. Sagittarius A (1:42)
12. Master of Masters (5:45)

Iron Mask so:
Dushan Petrossi – kitare, orkestracije
Mike Slembrouck – vokal
Vassili Moltchanov – bas kitara
Ramy Ali – bobni


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki