Iron Savior predstavljajo “Souleater” single in video!

AFM RECORDS 2020
0 66

Iron Savior, dolgoživi nemški power metalci iz Hamburga sporočajo, da bo 4. 12. 2020 izšel njihov novi album z naslovom “Skycrest”. Album “Skycrest” bo ponovno izšel pri nemški založbi AFM Records.

Vsled promocijskih aktivnosti je skupina predstavila svoj prvi single za skladbo “Our Time Has Come”, že sredi letošnjega oktobra, sedaj pa je na voljo še drugi single, ki ga spremlja tudi glasbeni video in sicer za skladbo “Souleater”. Preverite ga lahko spodaj.

Naslovnico za album na katerem se je znašlo 12 novih skladb je ustvaril Felipe Franco.

Iron Savior so dolgoživa nemška power metalska zasedba, ki jo je leta 1996 ustanovil njen vodja Piet Sielck. V karieri so Iron Savior izdali enajst albumov, pri čemer sta bila zlasti uspešna “Titancraft“ (2016) in “Kill Or Get Killed” (2019), prav tako pa je skupini, ki je na metalskem zemljevidu vrsto let ostajala krivično prezrta, v zadnjih letih pomagala pri promociji himna “Heavy Metal Never Dies” (album “The Landing”, 2011), ki je s preko 7.5 milijonov predvajanj, postala med oboževalci tega žanra silno priljubljena. Iron Savior ostajajo tudi v današnjih časih ena najbolj marljivih in neprebojnih powermetalskih utrdb sveta.

Album “Skycrest” lahko že prednaročite!

 1. The Guardian
 2. Skycrest
 3. Our Time Has Come
 4. Hellbreaker
 5. Souleater
 6. Welcome To The New World
 7. There Can Be Only One
 8. Silver Bullet
 9. Raise The Flag
 10. End Of The Rainbow
 11. Ease Your Pain
 12. Ode To The Brave

Iron Savior postava v letu 2020 se glasi:
Piet Sielck – vokal, kitara
Joachim “Piesel” Küstner – kitara
Jan-Sören Eckert – bas kitara
Patrick Klose – bobni

Iron Savior FaceBook profil!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki