Ivory Tower sprejeli v svoje vrste novega pevca!

0 28

Ivory Tower, ameriški progresivni in power metalci, sporočajo da so v svoje vrste sprejeli novega pevca!

To je Francis Soto!

Ivora Tower trenutno ustvarjajo material za novi in skupno šesti album, potem pa upajo, da jim bo ta naposled popeljal na odre sveta.

Nekaj podatkov tem kdo je Francis. Njegova vokalna kariera se prične v zgodnjih devetdesetih pri progresivnim metalcih Sanviosen, potem je sodeloval z Arminom Sabolom v Dark Horse – pri čemer je imel prste poleg pri hitu Petra Schillinga Major Tom. Prvič je resneje opotzoril nase v skupinah Subway in Wicked Sensation, s katerimi je odpiral koncerte pred Kansas, Asia, Saxon idr. … Leta 2015 se je priključil zasedbi Infinitys Call, kjer je sobival s člani, ki so pred tem igrali na odrih skupaj z zasedbama Tyrant in Bonfire. Svojim progresivnim koreninam je ostal vselej zvest, tudi potem, ko je ustanovil svojo skupino Divison Of Madness.

Spodaj že lahko poglede krajši video v katerem Francis že sodeluje v studiu z zasedbo Ivory Tower, pri ustvarjanju in snemanju novega materiala, ki naj bi izšel pri založbi Massacre Records.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki