Rage napovedujejo izid albuma “Resurrection Day”

SPV/Steamhammer Records 2021
0 43

Rage, dolgožive hamburške legende metala, bodo 17. 9. 2021, pri založbi SPV/Steamhammer izdali nov studijski album z naslovom “Resurrection Day”.

Če prevrtimo ča na hitro malo v ‘rikverc’, je šef skupine, njen basist, vokalist in komponist Peter ‘Peavy’ Wagner že v lanskem poletju razodel novico, da skupina znova deluje kot kvartet. Tako je vključil v ekipo dva nova kitarista. Prvi je bil Stefan Weber (ex-Axxis), ki je zamenjal Marcosa Rodrigueza, temu pa je nekaj tednov kasneje sledila priključitev še drugega kitarista, to je Jeana Bormanna (Angel Inc, Rage & Ruins). Četrti član ostaja še naprej bobnar Vassilios “Lucky” Maniatopoulos, ki je član skupine od leta 2015 dalje.

Rage so v novi postavi takoj posneli novo verzijo Black In Mind klasike The Price Of War, ter jo izdali kot single The Price Of War 2.0. Opremili so jo tudi z videom. Takoj potem so se lotili ustvarjanja in snemanja novega albuma.

Album “Ressurection Day” bo na razpolago v več formatih in ga lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Ressurection Day” se glasi:
1. Memento Vitae (Overture)
2. Resurrection Day
3. Virginity
4. A New Land
5. Arrogance And Ignorance
6. Man In Chains
7. The Age Of Reason
8. Monetary Gods
9. Mind Control
10. Traveling Through Time
11. Black Room
12. Extinction Overkill


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki