Parker Lundgren je zapustil Queensryche!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2010
0 71

Parker Lundgren, ki si je zadnjih 13 let služil kruh pri Queensryche, je podal uradno izjavo da zapušča skupino.

34-letni glasbenik, ki je bil tudi član spremljevalne skupine nekdanjega Queensryche pevca Geoff Tate, prav tako pa krajši čas oženjen z njegovo hčerko Mirando, je v uradno izjavi med drugim obrazložil, da se zadnjih nekaj let intenzivno ukvarja z zbiranjem in prodajo kitar, kot tudi z drugimi, predvsem posebej redkimi in fascinantnimi inštrumenti. Ta strast ga je vodila do tega, da je leta 2019 odprl trgovino Diablo Guitars. Od takrat mu je posel izredno dobro stekel tako da je trgovino razširil z dodatnim prodajnim prostorom, kot tudi prostorom, kjer servisira kitare. To ni vse. Lani sta z ženo odprla še ‘kofi šop’ verigo Lucky Devil Latte, s katero sta hitro razširila prodajno mrežo. Ker se je Parker nenadoma znašel v hudi časovni stiski zavoljo uspešnih poslov, se ne more več posvečati skupini Queensryche, kot se je lahko nekoč. Zaradi teh vzrokov, se je odločil, da kot kitarist, izstopi iz skupine.

Queensryche so v ločeni izjavi za javnost zapisali: “Več kot deset let je bila za nas velika čast opazovati kako se je Parker razcvetel in razvijal ne le v odličnega kitarista, pač pa tudi v izjemno osebo. Parker bo za ostal vedno del naše družine. Želimo mu veliko uspeha v nadaljnjih udejstvovanjih. Drži se brat!”

Na fotografiji: Parker Lundgren med nastopom Queensryche 16. 7. 2010, v sklopu festivala Bang Your Head!!! v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki