Jack Blades (Night Ranger) odpuščen iz bolnišnice!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2014
0 46

Jack Blades, vokalist in basist ameriške west-coast/AOR senzacije osemdesetih Night Ranger, je zapustil bolnišnico, potem ko je uspešno prestal nujni kirurški poseg.

Blades je bil sprejet pred dnevi nemudoma v bolnišnico zaradi zapletov z delovanjem njegovega srca. Night Ranger so morali zaradi tega odpovedati tri koncerte, ki so bili napovedani za 23. 3. 2023 (Anaheim Kalifornija), 24. 3. 2023 (Ivins, Utah) in 25. 3. 2023 (Stateline, Nevada). Skupina trenutno že bukira nove termine za letošnji oktober.

Night Ranger so preko socialnih omrežij objavili v zvezi s tem sledečo novico (uradni angleški izvirnik se nahaja spodaj): “Imamo novice v zvezi Jackom…. in te so dobre! Zapustil je bolnišnico in se odlično počuti.”

“Prejšnji teden je bil sprejet v bolnišnico zaradi nepravilnosti v delovanju srca, temu pa je sledil uspešen poseg. Vsi smo zelo veseli, da se je dobro izšlo. Jack komaj čaka da se vrne na koncertne odre, mi pa prav tako! Naš cilj je da odigramo vse koncerte, ki so trenutno potrjeni.”

“Hvala vsem za podporo in posebna zahvala vam doktorji, sestre in ostalim v Garden Grove & Orange County Global Medical Centers.”

Night Ranger so svoj skupno 12. studijski album “ATBPO” izdali v avgustu 2021 pri založbi Frontiers Music Srl. “ATBPO” pomeni “And The Band Played On”, s čimer so Night Ranger želeli izraziti, da jih Covid-19 obdobje ne ustavlja pri ustvarjanju nove glasbe.

RockLine recenzijo albuma “ATBPO” lahko preberete TUKAJ.

Na fotografiji: Basist in vokalist Jack Blades med nastopom Night Ranger 3. 5. 2014 v italijanskem kraju Trezzo Sull’Adda (Live Club) blizu Milana. Night Ranger so takrat nastopili kot glavni nosilci tretjega dne Frontiers Rock Festivala (RockLine fotoarhiv 2006-2023, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki