Jared James Nichols predstavlja Alice In Chains priredbo “Man In The Box”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2015
0 70

Jared James Nichols, senzacionalni buesrockovski kantavtor in kitarist, predstavlja video priredbe Alice in Chains klasike Man In The Box, ki jo lahko preverite spodaj. Novi Jaredov glasbeni video sovpada s prihajajočim britanskim delom nove evropske turneje, na kateri bo nastopal v vlogi podpornega izvajalca znamenitim Mr. Big (Mr. Big bodo 4. 4. 2024 mdr. nastopili v Ljubljani).

Man in the Box single lahko že predvajate/pretočite.

Jared James Nichols bo prihajajočo turnejo izkoristil izdatneje za samopromocijo v sklopu njegove agende imenovane “Signature Epiphone Les Paul guitar Blues Power“. Jared bo namreč med turnejo obiskal glasbene trgovine, ki jih bo za to izkoristil, točni termini ter prizorišča v zvezi s tem, pa bodo napovedana kmalu at www.jaredjamesnichols.com.  

“Man in the Box je od nekdaj ena mojih najljubših skladb,” pravi Jared in nadaljuje: “Spominjam se, da je bila to ena izmed tistih prvih skladb s katero sem se poistovetil še kot otrok. is one of my favourite songs Vse od melanholičnega vokala, do zapeljivega kitarskega rifa in mastnih prizvokov, velja za brezčasno delo čiste perfekcije. Pričel sem jam-ati nanjo na mojih nastopih, ker sem ugotovil kako zabavno jo je izvajati na koncertih odziv publike pa je bil pri tem takojšen.”

Jared zaključuje: “Man In The Box je bila originalno posneta bolj za šalo in to v studiu Sweetwater. Izkazalo se je za tako močan dosežek, da smo jo preprosto morali deliti s svetom.”

Na fotografiji: Jared James Nichols, med nastopom 16. 9. 2015, v avstrijskem Salzburgu (prizorišče Rockhouse klub) – Nichols je takrat nastopil pred koncertom Glenna Hughesa (RockLine fotoarhiv 2006-2023, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Jared James Nichols – “Man In tbe Box” (single 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki