Jason Becker že okreva v domači oskrbi!

JASON BECKER
0 36

Jason Becker, veliko kitarsko odkritje osemdesetih let, ki trpi že preko 30 let za amiotrofično lateralno sklerozi (ALS), se je vrnil domov, potem ko je bil 7.4. 2021 hospitaliziran zaradi bakterijske infekcije dihalnih poti.

Beckerjeva zdravstvena kondicija se je v začetku aprila pričela naglo slabšati, Jason pa je po poročanju njegove matere pričel trpeti zaradi “težav z dihanjem in povečanim srčnim utripom”.

Beckerjev zadnji album “Triumphant Hearts”, je izšel v decembru 2018 pri nizozemski založbi Music Theories Recordings/Mascot Label Group. Vprašali se boste kako hudiča? S pomočjo nekaterih eminentnih kitarskih gostov, ki so brali njegove notne zapise, vključno z imeni: Joe Satriani, Steve Vai, Neal Schon, Steve Morse, Paul Gilbert in Joe Bonamassa.

V letošnjem marcu in aprilu se bodo zbrali nekateri vrhunski kitarski virtuozi na posebnem dobrodelnem dogodku, ki bo namenjen zbiranju denarja za zdravljenje Jasona Beckerja. Organizator tega dogodka je Dragonforce kitarist Herman Li.

Več o vsem: Jasonbecker.com in twitch.tv/hermanli.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki