Jeff Scott Soto je izdal “Loud & Live In Milan 2019”

0 50

Jeff Scott Soto je ne presenečenje vseh, se pravi povsem nenapovedano, izdal koncertni dokument z nazivom “Loud & Live in Milan 2019”, ki je dostopen na vseh digitalnih platformah.

Kot namiguje naziv albuma, je bil koncert odigran v sklopu šeste izdaje Frontiers Rock Festivala (tega je organizirala založba Frontiers Music Srl, ki je album tudi izdala), dne 27.04.2019 in sicer v kraju Trezzo Sull’Ada, ki je oddaljen cca. 25 km od Lombardske prestolnice Milana.

Ta koncertni dokument bo malo kasneje izšel tudi v fizičnem formatu. Kot dodatni disk novega samostojnega studijskega albuma tega čislanega hard rock in heavy metal pevca z naslovom  “Wide Awake (In My Dreamland)”, ki je nastal ob sodelovanju z Alessandrom Del Vecchiom. Slednji je tudi produciral novi Sotov album.

Ob koncu posnetka se nahaja presenečenje, ko je Jeff priklical iz publike izjemnega Dina Jelusicka iz zasedb Animal Drive in Trans-Siberian Orchestra, da se mu pridruži na odru v duetu klasike Stand Up, ki je verjetno večini znana, kot del glasbene podlage za kultni film “Rock Star”.

Jeffov novi studijski album “Wide Awake (In My Dreamland)” bo izšel pri založbi Frontiers Music Srl v drugi polovici letošnjega leta.

Na fotografiji: Jeff Scott Soto med nastopom dne 14.07.2011, v sklopu festivala Bang Your Head!!! (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ.


Jeff Scott Soto – Loud & Live In Milan 2019 (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki