Joe Bonamassa predstavlja koncertni video “Prisoner”

oto: Christie Goodwin 2024
0 41

Joe Bonamassa, glavni svetovni kustos blues rocka, ki je nedavna dosegel že šestindvajsetič prvo mesto na Billboardovi blues lestvici s svojim vrhunskim koncertnim (3LP) albumom “Tales Of Time”, je danes 21. 6. 2024 izdal nov koncertni dokument!

Joe je današnji izid novega koncertnega dokumenta pospremil s koncertnim videom za skladbo Prisoner.

Spektakularni koncertni album, ki ga spremlja tudi film z nazivom “Live At The Hollywood Bowl with Orchestra” je izšel pri založbi J&R Adventures. Dostopen je v formatih CD/DVD, nadalje CD/BR, dvojni 180 gramski vinilni LP in digitalno, na njem je ovekovečen nastop Joa na ikonskem prizorišču Hollywood Bowl v lanskem avgustu. Kot namiguje sam naslov novega koncertnega dokumenta, je Bonamasso tistega večera spremljal na odru tudi cel 40. članski orkester!

“Live At The Hollywood Bowl With Orchestra” znova uprizarja Bonamassin izjemni smisel in ponotranjen čut za kolizijo bluesa in rocka, pri čemer so nekateri največji favoriti s strani občinstva ob tej priložnosti nadgrajeni z grandioznimi orkestralnimi aranžmaji s strani nekaterih najvidnejših glasbenih umetnikov Hollywooda, kot so David Campbell, Trevor Rabin in Jeff Bova.

“Live At The Hollywood Bowl With Orchestra” lahko že naročite!

Joe Bonamassa se spominja: “Malo je koncertnih nastopov, ki bi tako uspešno ponazarjali mojo glasbeno pot, kot prav nastop na Hollywood Bowlu. V Los Angeles sem se preselil leta 2003, glavni vzrok pa je bil ta da sem iskal nastanitev s cenejšo najemnino glede na ceno najemnin v New York Cityju. Moj prvi koncert na prizorišču The Mint si je ogledalo pet mojih prijateljev, to pa je bilo tudi vse. Od takrat dalje smo večkrat nastopali tudi na prizorišču The Greek Theatre, vendar pa so bile od nekdaj moje sanje, da nastopim na Bowlu. Prisotnost orkestra in samo prizorišče sta nekaj kar ne bom nikdar pozabil. Zelo sem hvaležen dejstvu, da smo posneli ta dogodek, ki nosi v mojem življenju posebno mesto.”

Spodaj je na voljo tudi koncertni video in single skladbe The Last Matador of Bayonne, ki izhaja iz Bonamassinega albuma “Dust Bowl”. Joe Bonamassa je pred časom najavil novi koncertni album s koncertnim videom adaptacije Bobby “Blue” Blandove klasike Twenty-Four Hour Blues, ki izhaja iz Joeove poslednje plošče “Blues Deluxe Volume 2” (2023, RockLine recenzija)!

Sicer pa ostaja urnik Bonamasse skrajno zapolnjen! Pravkar se je odpravil na obširno severnoameriško turnejo, ki se je začela 19. 2. 2024 v mestu Louiseville (zvezna ameriška država Kentucky) in se bo sklenila z deseto izdajo vsakoletnega festivala “Keeping the Blues Alive at Sea IX”, ki bo potekala na ladji med Miamijem (Florida) in mehiškim mestom Cozumel, med 18. 3. in 22. 3. 2024!

Seznam materiala na “Live At The Hollywood Bowl With Orchestra” (CD/Blue-Ray verzija) je sledeč:
1. When One Door Opens Overture
2. Curtain Call
3. Self-Inflicted Wounds
4. No Good Place For The Lonely
5. Ball Peen Hammer
6. The Last Matador Of Bayonne
7. Prisoner
8. If Heartaches Were Nickels
9. The Ballad Of John Henry
10. Twenty-Four Hour Blues
11. Sloe Gin

Joe Bonamassa:
Website | Facebook Spotify | Instagram Twitter | YouTube


Joe Bonamassa – “Live At Hollywood Bowl with Orchestra” (2024, J & R Adventures)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki