John 5 se je tudi uradno pridružil Mötley Crüe

Mötley Crüe 2022 (press/promo)
0 88

Mötley Crüe so sedaj tudi uradno potrdili, da se je kitarist John 5 tudi uradno pridružil njihovi postavi, potem ko je pred dnevom originalni in ustanovni član skupine, to je seveda Mick Mars, podal uradno odločitev, da ne želi več nastopati s skupino.

Mötley Crüe, so med drugim v dolgi uradni izjavi poudarili sledeče: “Ob dejstvu, da je spremembe vselej težko sprejemati, sprejemamo Mickovo odločitev, da se upokoji in poslovi od skupine zavoljo zdravstvenih težav. Opazovali smo Mickovo spoprijemanje z ankilozantnim spondilitisom skozi dekade. Vselej se je hrabro spoprijemal z nadlogo in razreševal stvari sebi v prid.”

Skupina nadaljuje: “Ugodili bomo Mickovi želji in nadaljevali svojo turnejo po svetu tudi v letu 2023. KOt je bila planirana. Nedvomno bomo poskrbeli, da bo v Mickove škornje vstopil absolutno izstopajoč in izvenserijski kitarist. Hvaležni smo, da je naše vabilo sprejel naš dobri prijatelj John 5, ki se nam je tako priključil, da lahko krenemo dalje. Se vidimo kmalu na turneji!”

Mötley Crüe so pred dnevi potrdili naslednji del svoje skupne svetovne turneje z Def Leppard!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki