Jorn Lande predstavlja video Lonely Are The Brave

0 294

Jorn Lande, čislani norveški vokalist, ki je v lanskem letu napolnil 50. let, predstavlja novi video za skladbo Lonely Are The Brave. Video lahko pogledate spodaj.

Gre za promocijski video vezan na orjaško izdajo, ki vsebuje kar dvanajst CD-jev v zaboju imenovanem “50 Years On Earth – The Anniversary Box Set”. Ta zaboj je izšel dne 14.12.2018, kot počastitev pevcu ob njegovem jubileju, ko je, dne 31.05.2018, vstopil v Abrahamova leta.

Gre za ves uradno izdani material, ki ga je Jorn Lande izdal pod okriljem italijanske založbe Frontiers Music Srl. med letoma 2001, ko je izšel njegov drugi studijski album z naslovom “Worldchanger” ter letom 2017, ko je izšel še vedno aktualni zadnji Jornov album “Life on Death Road “.

V zaboju manjka tako le studijski prvenec iz leta 2000 in naslovom “Starfire”, kar kanček čudi, saj je prav tako izšel na založbi Frontiers Music Srl. Kakorkoli, studijske verzije Jornovih avtorskih skladb studijskega prvenca “Starfire” in sicer Starfire, Gates Of Tears ter Abyss Of Evil se nahajajo na CD-ju št. 10.

Seznam albumov v zaboju je sledeč:
CD #1 “Worldchanger”
CD #2 “Out to Every Nation”
CD #3 “The Duke”
CD #4 “Lonely Are the Brave”
CD #5 “Spirit Black”
CD #6 “Song for Ronnie James”
CD #7 “Bring Heavy Rock To The Land”
CD #8 “Traveller”
CD #9 “Life On Death Road”
CD #10 – Original Bonus Songs (studio versions)
CD #11 – Bonus Live cd
CD #12 – The Covers (studio versions)


Jorn – Lonely Are The Brave (uradni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki