Judas Priest predstavljajo svojo znamko ruma!

0 134

Judas Priest, birminghamske legende metala, ki so v letošnjem letu konkretno “obremenjeni” z aktivnostmi vezanimi na obeležitev debelih 50. let delovanja skupine, predstavljajo svojo lastno znamko ruma (slika spodaj)!

Kot pravi legenda o skupini, Judas Priest nikdar niso sklepali kompromisov in kdor jih je spoznal povsem od blizu, mu niti v peklu ne bo težko. S takšno brezkompromisnostjo gre vštric tudi tako imenovani “Judas Priest Spiced Rum”, ki v dodatkih združuje izvlečke araka (arak je sicer žganje, proizvedeno ob uporabi posebnega kvasa, iz melase sladkornega trsa ali iz melase sladkih rastlinskih sokov in riža), nadalje vanilije, žganega sladkorja in rozin. Ob 37,5 % deležu alkohola na volumen, je “topel in gladek” rum z izvlečki dodatkov, ki jih ni težko okusiti, medtem, ko je žganje obenem lahkotno pitno.

Judas Priest so se v ta namen povezali s podjetjem Brands For Fans, s katerim so, ob poglabljanju v vse detajle o tem kakšen okus bo nosil rum in nenazadnje kako bodo oblikovane steklenice z njegovo vsebino, preživeli preteklo leto .

Judas Priest so v svojem sporočilu povedali tole: “Navdušeni smo nad dejstvom, da lahko skupaj s podjetjem Brands For Fans oznanimo novo znamko ruma. Njegova kompleksna narava in v občem raznolikost, ki ga prinaša njegovo okušanje, gre z roko v roki z glasbo, ki smo jo ustvarili skozi naših 50. let. To je rum z dotikom zla!”

Sari H. Wilholm iz podjetja Brands For Fans dodaja sledeče: “Judas Priest so resnično legendarna skupina! Le kdo še ni slišal zanje? Zelo smo počaščeni, da nam je bila ponujena priložnost in da smo lahko ta rum ustvarili skupaj s skupino!”

Judas Priest Spiced Rum je ustekleničen v vsega 5.000 steklenicah, pričeli pa so ga prodajati včeraj, 23.10.2019. V švedski trgovini Systembolaget ga lahko kupite za 349,00 SEK (švedskih kron).

Podrobnosti o “Judas Priest Spiced Rumu”
Alkohol: 37,5 %
Volumen: 500 ml

Na fotografiji: Rob Halford med nastopom Judas Priest, dne 31.07.2015, ko so Judas Priest nastopili, kot glavni nosilci graškega See Rock festivala na prizorišču Schwarzl-Freizeitzentrum (Unterpremstätten pri Grazu), v Avstriji – RockLine fotoarhiv (2006-2019, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki