K Allegaeon se je vrnil vokalist Ezra Haynes!

Allegaeon Instagram/Facebook 2022
0 24

Allegaeon, ameriški ekstremni tehnični death metalci, ki so konec letošnjega februarja izdali novi studijski album “Damnum”, sporočajo da se je v njihove vrste vrnil vokalist Ezra Haynes, ki bo skupini pomagal izpeljati koncerte po Evropi skozi letošnji november.

Ezra je zamenjal na vokalu Rileya McShanea, ki je skupino nedavna zapustil, Allegaeon, pa se tako vračajo na evropske koncertne odre v družbi zasedb Rivers Of Nihil, Fallujah, Inferi in Harbringer.

Ezra je bil del Allegaeon postave na prvih treh albumih skupine.

Vokalist je podal uradno izjavo v zvezi s ponovno priključitvijo k Allegaeon: “Pot na drugo stran Atlantika in nastopanje za Allegaeon fene v Evropi, je bil vselej košček Allegaeon sestavljanke, ki je manjkal v mojem življenju. Podoben občutek, kot da gre za nedokončano delo. Kar nekako ne dojamem, da sem po več kot sedmih letih deležen, da nadoknadim to priložnost. Zelo sem navdušen nad to turnejo in veselim se srečanja z mnogimi Allegaeon privrženci. Hvala znova fantom za to priložnost. Se vidimo!”

Na novi turneji nastopijo Allegaeon, Rivers Of Nihil, Fallujah, Inferi in Harbringer Sloveniji najbliže 17. 11. 2022, ko se zglasijo na dunajskem prizorišču Viper Room.

Spodaj se nahaja uradna izjava skupine, Ezre Haynesa, ter seznam vseh terminov prihajajoče turneje.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki