K H.E.A.T. se je vrnil originalni pevec Kenny Leckremo

H.E.A.T. 2020
0 144

H.E.A.T., švedska AOR in melodičnorkocovska institucija je oznanila menjavo na mestu vokalista. Njihove vrste zapušča dosedanji vokalist Erik Grönwall, na njegovo mesto pa se v ekipo vrača originalni pevec skupine Kenny Leckremo.

Skupina je v začetku letošnjega leta izdala zelo uspešen nov in skupno šesti studijski album, z naslovom ”H.E.A.T. II”, s katerega izhajajo singli: ”Dangerous Ground”, ”Rock Your Body”, ”Rise”, ”Come Clean” in ”One By One”.

H.E.A.T. so za oktober 2021 potrdili termine nove evropske koncertne turneje. Sloveniji najbližji termin datira na nedeljo, 31. 10. 2021, ko se bodo ustavili v münchenskem Backstageu.

Podrobnejše razlage o tem, zakaj je prišlo do menjave Grönwalla, H.E.A.T. niso podali. Iz vsebine uradne izjave o svojem odhodu iz skupine, ki jo je podal Grönwall, ni razvidno ozadje njegove odločitve, je pa mogoče sklepati, da ob tem v skupini ni prišlo do kakršnihkoli medsebojnih razprtij, kar pomeni, da so se fantje razšli v prijateljskem duhu.

Grönwall je o svojem odhodu dejal: ”H.E.A.T, so zame predstavljali prostor, v katerem sem odraščal, osebnostno in kot pevec in frontman. Fantje so v svoje vrste rekrutirali tega mladega “švedskega idola” (Grönwall je zmagovalec ene izmed bitk talentov na Švedskem, op.p.) in verjeli vame in moj potencial bolj, kot sem sam kdaj koli. Za to jim bom večno hvaležen. Gospodje, bilo mi je v čast sodelovati na svetovnih turnejah z vami. Veliko sem se naučil in v vaši družbi sem postal močnejši. Veselim se, da bomo skupaj gradili nove spomine, le ne več kolektivno, kot H.E.A.T.”

Več informacij: www.heatsweden.com

Postava H.E.A.T. v letu 2020 se glasi:
Kenny Leckremo – vokal
Dave Dalone – kitara
Jimmy Jay – bas kitara
Jona Tee – klaviature
Don Crash – bobni

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki