Kanadska death metal superzasedba Akurion izdala prvenec

0 91

Kanadska death metal zasedba Akurion, ki jo tvorijo sedanji in nekdaji člani death metal zasedb Cryptopsy, Neuraxis in Cattle Decapitation je v petek izdala prvenec z naslovom “Come Forth to Me”.

Akurion tvorijo vokalist Mike Disalvo (ex-Cryptopsy, Coma Cluster), kitarist Rob Milley (Neuraxis), basist Oli Pinard (Cattle Decapitation, Cryptopsy) ter bobnar Tommy McKinnon (ex-Neuraxis, ex-Augury).

Skupina je nastala že leta 2012, ko sta se na kosilu dobila vokalist Mike Disalvo in kitarist Rob Milley. Milley je že takrat komponiral nove skladbe za nov projekt. Kemija pri ustvarjanju skupnega materiala je bila takojšnja. Kmalu za tem sta projektu pridružila še Oli Pinard in Tommy McKinnon.

Na izdelku so vokale posodili tudi različni gostje, med njimi Luc Lemay (Gorguts), Lord Worm (ex-Cryptopsy), Jean-Marie Leblanc (Vengeful), Gen DiSalvo (pokojna žena Mikea DiSalva) idr.

Skupina je celotni album objavila na svoji Bandcamp strani:

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki