Korn predstavljajo “Can You Hear Me” video!

0 86

Korn so izdali video za njihovo novo skladbo Can You Hear Me, ki ga lahko preverite spodaj.

Can You Hear Me prihaja z novo izdanega albuma skupine “The Nothing”, ki je izšel v lanskem septembru pri založbi Roadrunner / Elektra.

Pevec skupine Korn Jonathan Davis je pred časom dejal, da je procves snemanja in pisanja albuma “The Nothing” pomagalo zaceliti njegove “rane”, nastale po smrti njegove nekdanje žene Deven, ki je preminila zaradi previsokega odmerka drog v avgustu 2018.

V leu 2019 je Davis povedal v zvez z albumom: “V osnovi gre za moje osebne življenjske preizkušnje s katerimi sem se soočal v preteklem letu. Zelo čustveno, a je, kot pač je.”

Album “The Nothing” je nasledil v letu 2016 izdanega predhodnika “The Serenity Of Suffering”.

Na fotografiji: Jonathan Davis med nastopom Korn, dne 08.08.2012, v sklopu festivala Metal Camp v Tolminu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Korn – Can You Hear Me (uradni video)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki