Lamb of God z “Memento Mori” branžo kavice!

0 61

Lamb Of God so s podjetjem Nightflyer Roastworks sklenili posel za proizvodnje svoje kavno branžo.

Lastnik podjetja Nightflyer Roastworks je namreč Between The Buried And Me kitarist Paul Waggoner, rezultat tega povezovanja pa je kava z enim poreklom “Memento Mori”, ki bo proizvedena v majhni seriji.

Lamb Of God pravijo: “Navdušeni smo nad našim novim sodelovanjem z s podjetjem Nightflyer Roastworks “Memento Mori”, ki uspeva le na plantažah v El Salvadorju in je na edinstven način pražijo v mestu Charlotte (Severna Karolina, ZDA).”

“Skozi leta obiskujemo trgovine s kavo po celem svetu ter skrbimo za najboljšo espresso kavo na naših avtobusih med turnejami, zato je kava od nekdaj naša zvesta spremljevalka kjerkoli smo. Doma ali na poti. Kitarist Willie Adler je med nami največji oboževalec kave in njen pravi zbiratelj, od nekdaj pa jo vzgaja tudi sam doma.”

Kavo Memento: Mori lahko že naročite na uradni spletni strani zasedbe Lamb of God.

Lamb Of God sicer niso prvi, ki so prišli na to idejo. Začelo se je z basistom zasedbe Megadeth Davidom Ellefsonom, ki je lastnik podjetja Ellefson Coffee Co., Kirk Hammett iz Metallice je leta 2017 zagnal svojo kavno branžo imenovano “Ghoul Screamer”, medtem ko posedujejo tudi Korn svojo kavo, pomenljivo imenovano “Korn Koffee”.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki