Laughing Stock pred izidom albuma “Songs For The Future”

Laughing Stock 2023 (press/promo)
0 45

Laughing Stock, norveški art rockerji, napovedujejo izid novega studijskega albuma “Songs For The Future”. Album bo izšel 3. 2. 2023, pri založbi Apollon Records. Spodaj je na voljo video za naslovno skladbo albuma.

Novi album je za Laughing Stock skupno že peti, na njem pa sodelujejo člani tria: Jan Mikael Sørensen, Håvard Enge in Jan Erik Kirkevold Nilsen, z XTC basistom Colinom Mouldingom, kar je povsem na mestu, saj navajajo Laughing Stock, da so jih pri pisanju materiala za novi dosežek navdihovali prvenstveno trije albumi: “Skylarking” iz leta 1986 zasedbe XTC, nadalje Tears For Fears prvenec “The Hurting” iz leta 1983 in pa tretji studijski album nepozabnih Talk Talk z nazivom “The Colour Of Spring”, prav tako iz leta 1986.

Na albumu “Songs For The Future” sta svoje prispevke dodala še dva glasbena gosta in basista: Billy Sherwood (Yes) in Colin Bass (Camel).

Album je produciral in miksal Jan M. Sørensen ob pomoči preostalih dveh članov skupine, za končno zvočno masterizacijo pa je poskrbel Jacob Holm-Lupo.

Album “Songs From The Future” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Songs From The Future” se glasi:
1. For the Boys (featuring Colin Moulding)
2. Songs for the Future
3. Something Happens
4. The Other Side (featuring Colin Bass)
5. December
6. Like Home
7. The Ocean (featuring Billy Sherwood)
8. Changed
9. Night of a Thousand Stars
10. It is Time
11. Blue Grass
12. Stay Awhile


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki