Leatherwolf predstavljajo novega pevca in skladbo!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2016
0 59

Leatherwolf, legendarni ameriški heavy metalci iz mesta Orange County (zvezna država Kalifornija), so se razšli z vokalistom Michaelom Olivierijem (na fotografiji zgoraj). Bend citira, da se je za to potezo odločil zavoljo nepremostljivih razlik v pogledih na prihodnjo glasbeno usmeritev skupine, prav tako pa vladajo med pevcem in ostalimi člani razlike v pogledih na posel, kot tudi razlike osebne narave. Olivieri je pri Leatherwolf prepeval od 1981 do 1992, potem je prvič izstopil iz zasedbe. Skupini se je znova priključil leta 1999 ter v ekipi zdržal do leta 2004. Ko se je bend reformiral znova leta 2007, je pri Leatherwolf prepeval vse do leta 2016. V vmesnih obdobjih sta z Leatherwolf sodelovala še pevca Wade Black (Seven Witches, Crimson Glory) in Jeff Martin.

Na njegovo mesto je stopil mladi in talentirani Keith Adamiak, postavo današnjih Leatherwolf pa zapolnjujejo še trije originalni člani in sicer bobnar Dean Roberts, kitarist Geoff Gayer in basist Paul Carman ter kitarist Rob Math.

Spodaj že lahko prisluhnete novi skladbi The Henchmen, na kateri se predstavlja tudi Keith Adamiak in ki bo vključena na prihajajoči novi studijski album skupine.

Leatherwolf obljubljajo za prihodnje leto serijo poletnih festivalskih nastopov v Evropi, na katerih bodo promovirali novi studijski album. Prvi potrjeni termin datira na nemški Balingen in tamkajšnji tradicionalni festival Bang Your Head!!!

Na fotografiji: Michael Olivieri med nastopom Leatherwolf, dne 14.07.2016, v sklopu prvega dne nemškega festivala Bang Your Head v kraju Balingen (RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Leatherwolf – The Henchmen (uradni zvočni zapis)

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki