Led Zeppelin bodo prejeli knjigo “Led Zeppelin: Every Album, Every Song”

Sonicbond Publishing
0 42

Tudi Led Zeppelin bodo prejeli svojo v seriji knjig, ki izhajajo pri založbi Sonicbond Publishing in za katere poskrbi avtor Steve Pilkington z nazivom “Led Zeppelin: Every Album, Every Song”. Knjiga ugleda luč sveta 17. 12. 2021.

Opis knjige: Pomislite na Led Zeppelin in prva asociacija, ki vam pride na um, bo zagotovo prihod arhetipskega rockovskega božanstva, ki je definiralo sedemdeseta kot nobena druga skupina tistega časa! Raziskujete globje in odkrili boste, da pri Led Zeppelin ni vse v hard rocku in trušču, pač pa da sta folk in blues zapustila močan pečat na celotnem diskografskem katalogu skupine.”

“Ta knjiga vas popelje v jedro vsake izmed Led Zeppelin pesmi, ki so izšle v desetletni karieri in ki se je sklenila z smrtjo Johna Bonhama. Ob vsem tem prinaša knjiga vrsto anekdot in zanimivih podatkov o skupini, ki so bili do tega dne celo preslišani. Torej ob analizi in poglabljanju v detajle vseh skladb, tudi ščepec zdravega humorja. Začenši z kultnimi klasikami in hiti Kashmir, Stairway to Heaven in Whole Lotta Love, pa vse tja do točk, ki jih poznajo le največji privrženci skupine. Knjiga jih obsega vse. Obenem spremljajo to knjigo tudi poglobljene zgodbe, ki razkrivajo ozadje nastanek naslovnic posameznih albumov, kot tudi zgodbe iz zakulisja snemanja posameznih albumov.”

“Skozi praznovanje triumfov, pa tudi bridkih kariernih trenutkov, prinaša ta knjiga alternativno zgodovino skupine, ki jo večinoma pripoveduje, kdo drug, kot najpomembnejši člen, to je jezik glasbe. jezik, ki je tako močno vplival na vse, ki so sledili tej skupini. Zgodovina Led Zeppelin je divja ježa. Ta skupina vam prikaže zakaj je tako.”

Led Zeppelin so pred kratkim izdali serijo filmov v štirih nadaljevanjih z nazivom “The History Of Led Zeppelin IV. Watch Episodes 1 – 4”, preverite jih lahko spodaj.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki