Letošnji Punk Rock Holiday odpovedan

0 514

Organizator festivala Punk Rock Holiday 2.0 je sporočil, da moral zaradi trenutnih razmer odpovedati letošnjo edicijo festivala in ga prestaviti na naslednje leto. PRH 2.1 se bo torej odvil med 9. in 13. avgustom v Tolminu.

Kar se tiče nastopajočih, se dela na temu, da bo nabor nastopajočih kar se da podoben letošnjemu, vendar se lahko pričakuje še kakšno češnjico na vrh torte.

Karte za letos bodo veljavne za prihodnjo edicijo. Menjava karte ne bo potrebna.

V primeru, da obiskovalec ne bo mogel obiskati, bo lahko prodal svojo karto preko platforme TicketSwap, kjer bo lahko kupil karto nov interesent. Festival je bil namreč razprodan, zato je interes za karte toliko večji.
Povezava: https://bit.ly/PRHticketswap

Festivalu bo možno pomagati tudi s Crowdfundingom. Punk Rock Holiday je namreč utrpel precejšnjo finančno škodo, za zmanjšanje le-te se lahko pomaga z nakupom podpornih paketov, ki so na voljo.

Povezava do crowdfundinga: https://bit.ly/PRHcrowdfunding

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki