Long Distance Calling predstavljajo “Voices” tematski video!

copyright: InsideOut Music
0 88

Long Distance Calling, nemški inštrumentalni progresivni in post rockerji, predstavljajo novi video za skladbo “Voices”. Gre pravzaprav za krajši tematski film, ki raziskuje povezavo med človekom in umetno inteligenco.

Skladba Voices se bo nahajala na prihajajočem novem studijskem albumu skupine “How Do We Want To Live?”, ki bo izšel 26. 6. 2020, pri nemški založbi InsideOut Music. Novi album je v celoti konceptualiziran in vezan na temo sobivanja človeka in strojev.

Spodaj lahko v celoti pogledate tematski video provokativne narave za skladbo “Voices”, prav tako pa je bend obelodanil podobo naslovnice za novi album.

Tematski film za video je kreiralo podjetje AVA Studios GmbH. Za njegovo produkcijo je poskrbela Birgit Sommer, film je režiral Oliver Sommer. Režijo fotografij je prispeval Fernando Schmidt, za osvetljavo je poskrbel Till Hackforth First AD: Arjan Varaharam

“How Do We Want To Live?” bo dostopen, kot: CD, dvojni črni vinil (z dodanim CD-jem) in v digitalnem formatu. Načrtovana je tudi izdaja albuma v količinsko omejeni nakladi barvne vinilne plošče h kateri bo dodana mini plošča z dvema remiksoma, plakat z naslovnico albuma, ki jo je ustvaril Max Löffler in štiri podpisane avtogram kartice članov skupine.

Album “How Do We Want To Live?” lahko že kupite v prednaročilu!

Long Distance Calling: How Do We Want To Live?
1. Curiosity (Part 1)
2. Curiosity (Part 2)
3. Hazard
4. Voices
5. Fall/Opportunity
6. Immuity
7. Sharing Thoughts
8. Beyond Your Limits
9. True/Negative
10. Ashes


Long Distance Calling – “Visions” (uradni tematski video)
Long Distance Calling – “How Do We Want To Live?” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki