Lumberjack predstavljajo single “Nisem isti”

foto: Vita Orehek 2022
0 23

Lumberjack so nazaj in niso več isti! S svojo edinstveno rockersko energijo vabijo k poslušanju njihovega novega singla Nisem isti.

Singel Nisem isti je pesem o razhodu, vendar ne v romantičnem smislu. Gre za ločitev od preteklosti, natančneje od energij in elementov, ki nas dušijo ter utesnjujejo. Včasih sicer še pomislimo nanje, ampak se jih želimo čim prej znebiti in prihodnost povabit vase z odprtim srcem ter pustiti, da nas spremeni. Od tega trenutka dalje, nismo več isti, temveč vedno boljši, in se lahko posujemo le še s superlativi.

Avtor in pevec Rok Ahačevčič o skladbi pove:

Nisem isti je naš prvi izdelek po koronski krizi oz. koronski pavzi, ki nas je žal vse doletela. Z njim se vračamo nazaj, v rokenrol, ki ga vsi skupaj tudi najbolj čutimo, vendar sem hkrati prepričan, da smo tako iz glasbenega kot tudi iz vizualnega vidika dosegli nov nivo.

Izdelek se mi v celoti zdi drzen, drugačen in iskreno verjamem vanj. Za avdio podobo se moramo vsekakor zahvaliti Dragu Popoviču, ki je spet z veliko dobre volje in zagnanosti zasedel producentski stol, za vizualno izvedbo pa gre zahvala režiserki Viti Orehek s celotno ekipo – od snemalcev, frizerja, make-up artistke, do igralk. Ustvarjalni proces celotnega izdelka še nikoli ni bil tako sproščen in zabaven, kot tokrat. Iz srca hvala vsem – za vero v nas, za dobro energijo in trud. Love u all.”

Več o Lumberjack:
https://sl-si.facebook.com/lumberjack…
https://www.instagram.com/lumberjack_…
https://www.tiktok.com/@lumberjack_slo


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki