Znana nova lokacija festivala MetalDays!

0 163

Obvestilo za javnost:

Zdaj tudi uradno – nov dom festivala MetalDays je Velenje!

Po dolgih letih iskanja nove lokacije, ki bi ustrezala tako edinstvenemu in unikatnemu dogodku kot je festival MetalDays, lahko tudi uradno potrdimo, da se selimo na lokacijo parka Vista na Velenjsko jezero.

Projekt izgradnje parka Vista spremljamo že od samega začetka, in resnično smo navdušeni nad načrtovanjem projekta in pa predvsem nad tem, kako je projekt na koncu tudi uresničen in udejanjen v praksi.

Velenje s svojo infrastrukturo ponuja odlične možnosti za razvoj festivala MetalDays, ki bo tako postala še močnejša, bolj obiskana in privlačnejša destinacija za vse metalce s celega sveta, hkrati pa bo s svojo ponudbo in gostoljubjem zadovoljila še tako zahtevnega gosta.

Mesto Velenje s svojo zgodovino, kjer ima rudarstvo neizogibno vlogo pri nastanku in razvoju mesta, je brez dvoma najbolj “metal” mesto v bližnji in daljni okolici.

In ker si festivala MetalDays ne predstavljamo brez vode, plaže in vsega kar spada zraven, je tu Velenjsko jezero. Če ste bili nad našo ponudbo do sedaj navdušeni, nam lahko verjamete da to bilo nič v primerjavi z vsem kar vas v letu 2023 čaka na plaži festivala MetalDays v Velenju.

Deli to obvestilo in se nam pridruži na nepozabnem spektaklu v Velenju od 31. julija – do 5.avgusta 2023.

Vabljeni na MetalDays v Velenje!

Vse pomembne informacije na enem mestu :

All important information in one place!

Vstopnice: https://shop.metaldays.net/kategorien/metaldays-tickets

Lineup: https://www.metaldays.net/2023

Vista – Park z razgledom: https://www.metaldays.net/vista-metaldays-venue

Velenje: https://www.metaldays.net/velenje

Šaleška dolina: https://www.metaldays.net/explore-saleska-valley

Kampiranje, jezera, trgovine: https://www.metaldays.net/camp

Kako do nas? Nastanitve: https://www.metaldays.net/travel-accomodation

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki