Machine Head predstavljajo na nove posnete skladbe s prvenca

0 105

Kalifornijski metalci Machine Head letos obeležujejo 25 let albuma Burn My Eyes. V ta namen je Robb Flynn ponovno združil moči s kitaristom Loganom Maderjem in bobnarjem Chrisom Kontosom. Skupaj z basistom Jaredom MacEachernom se je skupina odpravila v Sharkbite Studios, kjer je ponovno posnela prvenec Burn My Eyes v celoti.

Spodaj si lahko ogledate videe za skladbe »None But My Own«, »A Thousand Lies« in »Davidian«.

Skupina bo album v celoti odigrala tudi na prihajajoči turneji. Koncert Machine Head bo sestavljen iz dveh delov. V prvem bosta Flynn in MacEachern s preostalima dvema članoma, ki sta zaenkrat še neznana, odigrala standardni set. Sledil bo »Burn My Eyes« set, ko se bosta pridružila še Mader in Kontos, da bo skupina odigrala celotni album.

Evropska turneja se bo pričela v Freiburgu, v Nemčiji 5. oktobra ter se zaključila 8. novembra v Dublinu. Najbližje Sloveniji se bo turneja ustavila 16. oktobra na Dunaju ter 26. oktobra v Padovi. Preostale datume si lahko preverite spodaj.

Logan Mader se je v Machine Head vrnil po album »The More Things Change« (1997), Kontos pa je Machine Head zapustil leta 1997 še pred omenjenim albumom.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki