Magenta napovedujejo koncertni dokument “Angels And Damned”

Magenta 2020
0 45

Magenta – velška progresivna rock zasedba-, bo 28. 5. 2021, pri založbi Tigermoth Records, izdala novi dvojni koncertni album in DVD z naslovom “Angels And Damned”. Spodaj lahko že preverite krajši predstavitveni video.

Dvojni CD in DVD izvira iz nastopa skupine leta 2019 na prizorišču Arlington Arts Centre v angleškem mestu Newbury. S tem nastopom je skupina obeležila dvajset let svojega obstoja. Repertoar je obsegal izvedbo materiala iz vseh sedmih studijskih albumov skupine, ki vključujejo tudi favorite, kot mdr. The White Witch, Red, Gluttony in 48-minutno sekcijo albuma “Home”, ki je izšel leta 2006. Skupina je nastopila ob podpori dodatnih instrumentov (flavta, oboa, orkestralne perkusije), prav tako pa sta z njo za izvedbo Hackettove Spectral Mornings, kot posebna gosta nastopila Peter Jones (Camel, Tiger Moth Tales) in David Longdon (Big Big Train).

Material na dokumentu “Angels And Damned” bo zastopal dvojni CD in dvojni DVD. Lahko ga že prednaročite.

Vsebina “Angels And Damned” se glasi:
CD/DVD Disc 1
1. Opus 3
2. Gluttony
3. This Life
4. Hurt
5. Moving On
6. Towers Of Hope
7. Demons
8. Morning Sunlight
9. The Dream
10. The Visionary
11. Journey’s End
12. Lightspeed
13. The Warning

CD/DVD Disc 2
1. Trojan
2. Pearl
3. The Ballad Of Samuel Layne
3. Red
4. The White Witch
5. Spectral Mornings
6. The Lizard King


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki