Magnus Karlsson’s Free Fall predstavlja Dreams And Scars (feat. Renan Zonta) Video!

0 82

Magnus Karlsson’s Free Fall, projekt za katerim stoji švedski glasbeni genij, točneje komponist, producent in multi-instrumentalist Magnus Karlsson, bo dne 12.06.2020, izdal pri italijanski založbi Frontiers Music Srl., novi studijski album z naslovom “We Are The Night”.

Vsled promocijskih aktivnosti vezanih na prihajajoči novi izdelek, predstavlja Magnus Karlsson, novi video in sicer za skladbo “Dreams And Scars”, za katero je glavni vokal prispeval Renan Zonta iz brazilske zasedbe Electric Mob. Po videu za skladbo “Hold Your Fire”, v kateri je prispeval glavni vokal izvrstni hrvaški vokalist Dino Jelusick, sicer član zasedbe Animal Drive ter razvpitega Trans-Siberian Orchestra, sodeloval pa je nedavna tudi na skupnem projektu z Dokken in Lynch Mob kitaristom George Lynchem imenovanem Dirty Shirley ter videu za skladbo “Queen Of Fire”, na katerem prepeva izjemna Noora Louhimo iz zasedbe Battle Beast, je tako “Dreams And Scars” tretji video z novega albuma projekta Free Fall..

“We Are The Night” je po istoimenskem studijskem prvencu izdanem leta 2013 in njegovem nasledniku “Kingdom Of Rock” (2015), tako tretji album Karlssonovega projekta, zanj pa je znova zbral širok izbor gostujočih glasbenikov, med katere je razdelil vokalne naloge.

Poleg Dina Jelusicka (Animal Drive, Dirty Shirley), so na skladbah prispevali vodilne vokale še sledeči pevci: Ronnie Romero (Rainbow, CoreLeoni), Tony Martin (ex-Black Sabbath), Noora Louhimo (Battle Beast), Mike Andersson (Cloudscape) in Renan Zonta (Electric Mob). Za naslovno skladbo novega albuma in Don’t Walk Away, se je v vlogi pevca preizkusil tudi Magnus osebno.

Seznam sodelujočih glasbenikov zapolnjuje ob Magnusu, ki je prispeval vse kitare, bas kitare in klaviature, še bobnar Anders Kollerfors.

Za miks zvoka na albumu je poskrbel legendarni zvočni danski inženir Jacob Hansen (mdr. Volbeat, Primal Fear, Amaranthe, Pretty Maids).

Album lahko že pred-naročite TUKAJ.

Seznam skladb na albumu “We Are The Night” se glasi:
1. Hold Your Fire (Dino Jelusick)
2. Kingdom Falls (Renan Zonta)
3. We Are The Night (Magnus Karlsson)
4. Queen Of Fire (Noora Louhimo)
5. Dreams And Scars (Renan Zonta)
6. All The Way To The Stars (Mike Andersson)
7. One By One (Ronnie Romero)
8. Under The Black Star (Dino Jelusick)
9. Temples And Towers (Tony Martin)
10. Don’t Walk Away (Magnus Karlsson)
11. On My Way Back To Earth (Instrumental)
12. Far From Over (Tony Martin)


Magnus Karlsson’s Free Fall – “Dreams and Scars” feat. Renan Zonta (uradni video)
Magnus Karlsson’s Free Fall – Hold Your Fire (feat. Dino Jelusick, uradni video)
Magnus Karlsson’s Free Fall – Queen Of Fire (feat. Noora Louhimo ,uradni video)
Magnus Karlsson’s Free Fall – “We Are The Night” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki