Bob Dylan je naznanil novi album”Rough And Rowdy Ways”!

0 83

Bob Dylan, ikonski kantavtor, je naznanil, da bo izdal novi studijski album imenovan “Rough And Rowdy Ways”, ki bo po osmih letih nasledil predhodnika “Tempest”.

Tako predstavlja Bob Dylan po sedemnajst minutni Murder Must Foul in akustični baladi I Contain Multitudes, še tretjo skladbo novega albuma “False Prophet”, ki ji lahko prisluhnete spodaj.

“False Prophet”, je glede na predhodni dve skladbi, bolj rockersko – kotaleče navdahnjena, Dylan pa med drugim prepeva v verzih tudi: “Nisem noben lažen prerok”, preko lene bluesrock fraze in dodaja: “Vem le, kar vem”.

“Rough And Rowdy Ways” bo izšel 19.06.2020, v formatih dvojnega CD-ja, dvojnega vinila, dostopen pa bo tudi na vseh digitalnih platformah.

V začeku leta je bilo tudi naznanjeno, da se pripravlja novi avtobiografski film o Bobu Dylanu z naslovom “Going Electric”, ki se bo naslanjal na del kantavtorjeve kariere iz sredine šestdesetih let in njegov kontroverzni prehod iz folk glasbenika v rockerja. Dylan naj bi bil v tem projektu sodeloval s Searchlight Pictures in režiserjem Jamesom Mangoldom, v igri za dodelitev glavne vloge pa naj bi bil igralec Timothée Chalamet.


Bob Dylan – False Prophet
Bob Dylan – Murder Must Foul
Bob Dylan – I Contain Multitudes
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki