Manowar predstavljajo besedilni video “El Gringo”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2010
0 55

Manowar, nerjaveča ameriška jeklenomuskulaturna inštitucija, predstavlja novi besedilni video za skladbo El Gringo, ki izhaja iz albuma skupine “The Lord Of Steel”, ki je izšel leta 2012.

El Gringo je bila namreč izbrana za vodilno temo glasbene podlage istoimenskega akcijskega vesterna v katerem igrata Scott Adkins (“Expendables 2”, “The Bourne Ultimatum”) in Christian Slater (“Broken Arrow”, “Interview With The Vampire”).

Album “The Lord Of Steel” je še vedno dostopen v različnih formatih, z različnimi verzijami skladb, različnimi miksi in spektakularno novo naslovnico fantazijskega slikarja Kena Kellyja, ki preminil pred dnevi.

Več o Manowar:
www.youtube.com/manowarband
https://instagram.com/manowarband_off…
https://facebook.com/manowar
https://twitter.com/manowar
http://manowar.com

#MANOWAR #thelordofsteel #elgringo

Na fotografiji: Basist Joey DeMaio med nastopom Manowar 11. 7. 2010 v sklpu Magic Circle festivala pri tolminskem sotočju (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki