Melodrom končno tudi na vinilu!

Melodrom 2004 (press/promo)
0 98

Debut ljubljanske zasedbe Melodrom je leta 2004 prinesel mešanico počasnih ritmov, melanholičnega art popa in zavozlanih besedil, s katerimi si je prislužil priznanja kritikov in pustil svojevrsten pečat na slovenski glasbeni sceni.

Po osemnajstih letih album Melodrom v nekoliko ožji različici prvič izhaja na vinilu.

Album “Melodrom” lahko naročite TUKAJ.

»Ko smo ga izdali, si nismo mislili, da nas bo prvenec lovil kot senca. Večkrat smo mu skušali uiti. Sedaj, ko bo album dobil svoje mesto na polici z vinili, bo mogoče končno zadovoljno odpredel v prazgodovino in nas pustil v miru pri naših novih bojih z mlini na veter,« pospremijo Izid vinilke Melodrom.

»Ko s prvencem tako razgibaš glasbeni vsakdan Slovenije, je kakršna koli beseda odveč. Prvenec Melodromov je odšel med legende in bo tam za vedno o(b)stal. Kot se za močno presežen album spodobi, ga je potrebno izdati tudi v vinilni podobi, kjer še bolj zablesti tudi naslovnica albuma,« ob izidu dodaja Darjo Rot, direktor založbe NIKA.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki