Metallica so izdali video koncertne izvedbe Thin Lizzy klasike “Borderline”

Metallica 2022 (press/promo)
0 94

Metallica predstavljajo profesionalni videoposnetek akustične izvedbe Thin Lizzy klasike Borderline, ki izhaja iz nedavnega dobrodelnega nastopa skupine Helping Hands Concert & Auction v Los Angelesu 16. 12. 2022.

Video lahko preverite spodaj.

Metallica so Thiun Lizzy klasiko iz leta 1976 izvajali v sklopu petih ‘izštekanih in akustičnih’ skladb, med katerimi so poleg Borderline izvedli še drugo Thin Lizzy priredbo Whiskey In The Jar, nadalje UFO priredbo It’s Killing Me ter svoji avtorski klasiki Blackened ter The Unforgiven.

Po zaključku skladbe, se je James Hetfield zahvalil Philu Lynottu, ker je napisal pesem o njegovem življenju, kar se je nanašalo na nedavno Hetfieldovo vlogo za sprožitev ločitvenega postopka od žene Francesce v avgustu 2022.

Teh pet skladb je bilo integrirani v električni nastop Metallice, ki je bil zastopan še z devetimi skladbami, mdr. tudi najnovejšim singlim Lux Æterna ter klasiko Nothing Else Matters za katero se jim je na odru v vlogi posebnega gosta priključil art rocker St. Vincent. Tudi videa za ti dve skladbi lahko preverite spodaj.

Kot je že znano bodo Metallica svoj novi album “72 Seasons” izdali 14. 4. 2023. Album je produciral Greg Fidelman ob tesnem sodelovanju z Jamesom Hetfieldom ter Larsom Ulrichom. Album meri v dolžino preko 72. minut, na nasledniku “Hardwired…To Self-Destruct” iz leta 2016,, pa se bo znašlo 12. novih skladb. Več informacij lahko izbrskate TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki