Michael Schenker Fest potrjeni za nastop na Bang Your Head!!! festivalu

ALEŠ PODBREŽNIK
0 129

Organizator tradicionalnega festivala Bang Your Head, ki poteka vsako leto v nemškem kraju Balingen, je potrdil nastop projekta Michael Schenker Fest. Za projektom stoji edinstveni kitarist Michael Schenker. To je glasbenik, ki je s svojim  genijem napisal obsežno čtivo rabe kitare v rocku in metalu.

Bang Your Head!!! se bo v prihodnjem letu odvijal tam, kot vedno. Na prizorišču Messegelände mesta Balingen in sicer med 11.07.2019 ter 13.07.2019!

Seznam vseh doslej potrjenih skupin se glasi takole:

AVANTASIA
MICHAEL SCHENKER FEST
STEEL PANTHER
KROKUS
SKID ROW
SOULFLY
DARK TRANQUILLITY
CIRITH UNGOL
METAL CHURCH
HARDCORE SUPERSTAR
EKTOMORF
VENOM INC.
KEEP OF KALESSIN
ROSS THE BOSS
THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA
FLOTSAM AND JETSAM
ONMIUM GATHERUM
AUDREY HORNE
BRAINSTORM
DREAM EVIL
ARMORED SAINT
TRIBULATION
ENHERJER
EVERGREY
MANTAR
RAM
SORCERER
PICTURE
VISIONS OF ATLANTIS
STORMWARRIOR
ATTIC
DUST BOLT
SCREAMER
TRAITOR
BEAST IN BLACK
I’LL BE DAMNED

Organizator bo v kratkem potrdil tudi več nastopajočih  izvajalcev, ki bodo zastopali program prihodnje izdaje festivala.

Na fotografiji: Michael Schenker med nastopom Michael Schenker Fest, dne 15.07.2017, v sklopu nemškega festivala Bang Your Head!!! (RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki