Michael Schenker Fest predstavljajo “Behind The Smile” video

ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 45

Michael Schenker, ena najbolj pomembnih ikon kitarske igre, ki je spremenila rock’n’roll in ki je pod okriljem projekta Michael Schenker Fest, izdal dne 23.08.2019, svoj novi studijski album z naslovom “Revelation”, predstavlja novi glasbeni video za skladbo Behind The Smile.

Album, ki je bil posnet v studih Vossat Kidpool Studio Greven in Kidwood Studio pod producentsko taktirko Michaela Schenkerja terr Michaela Vossa, med decembrom 2018 in marcem 2019, bo izšel pri založbi Nuclear Blast Records.

Album je maseriziral Christoph “Doc” Stickel v studiu CS Mastering (Dunaj, Avstrija).

Bobne sta prispevala Simon Phillips in Bodo Schopf.

Ob vokalistih, to so Gary Barden, Graham Bonnet, Robin McAuley in Doogie White, je Michael Schenker povabil k sodelovanju tudi Ronnie Romera (CoreLeoni, Rainbow), ki je prispeval vokal na eno izmed skladb prihajajočega Michael Schenker Fest albuma.

Seznam skladb na albumu “Revelation” je sledeč:
01. Rock Steady
02. Under A Blood Red Sky
03. Silent Again
04. Sleeping With The Light On
05. The Beast In The Shadows
06. Behind The Smile
07. Crazy Daze
08. Lead You Astray
09. We Are The Voice
10. Headed For The Sun
11. Old Man
12. Still In The Fight
13. Ascension
dodatne skladbe
14. Armed And Ready (live)
15. Bad Boys (live)
16. Rock Bottom (live)

Na fotografiji: Michael Schenker med nastopom Michael Schenker Fest, dne 11.07.2019, v sklopu nemškega festivala Bang Your Head!!! (RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ.

Michael Schenker Fest – Behind The Smile (uradni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki