Leprous predstavljajo video “Alleviate”

NINA GRAD 2018
0 91

Norveški progresivci Leprous, ki bodo 25. oktobra pri Inside Out Music izdali novi album z naslovom »Pitfalls«, predstavljajo video za novo skladbo z naslovom »Alleviate«.

Album “Pitfalls” bo nasledil izdelek »Malina«, na voljo pa bo kot CD (običajna in razširjena verzija), vinilka ter digitalno.

Leprous vokalist in klaviaturist Einar Solber pravi: »Izjemno smo ponosni, da najavljamo Pitfalls. Gre za album, ki ga nihče ne pričakuje od Leprous. Ko misliš, da veš, kam gre, se zaveš, da se motiš. Ne samo, da je to naša največja produkcija in glasbeno odstopanje od tega, kar smo naredili, temveč je tudi najbolj oseben in iskren izdelek. Album je bil napisan v času mojih najtežjih let, ko sem se boril z depresijo in tesnobo. Nič filtrov, nič metafor, samo resnica.«

Solberg je povedal, da pisanje glasbe lahko učinkuje terapevtsko. Zanj je »Pitfalls« rezultat učenja skozi 18 mescev, kako priti skozi tunel. Glasba je bila njegova luč skozi.

Album je bil posnet s producentom Davidom Castillom, miks je opravil Adam Noble v Ghostward Studios, naslovnico pa je naredila indonezijska umetnica Elicia Edijanto.

Leprous bodo album predstavljali na turneji novembra skupaj z The Ocean in Port Noir. Turneja se bo najbližje ustavila 20. novembra na Dunaju.

Seznam skladb je sledeč:

  1. Below
  2. I Lose Hope
  3. Observe The Train
  4. By My Throne
  5. Alleviate
  6. At The Bottom
  7. Distant Bells
  8. Foreigner
  9. The Sky Is Red

Na fotografiji: Einar Solberg med nastopom na festivalu Metaldays 2018, dne 23. 7. 2018 – RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane. Celotno reportažo si lahko preberete TUKAJ.

Leprous – Alleviate (uradni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki