Mick Mars je izdal video in single “Loyal To The Lie”

foto: Kevin Winter 2023
0 27

Mick Mars, znameniti kitarist, ki je zapustil matične ikone glam metala Mötley Crüe v lanskem oktobru zaradi zdravstvenih težav, je izdal samostojni single Loyal To The Lie, ki je opremljen tudi z glasbenim videom (spodaj). 

Single Loyal To The Lie je tudi prva skladba, ki izhaja iz prihajajočega studijskega prvenca Micka Marsa is “The Other Side Of Mars”. Ta je napovedan za 23. 2. 2024, pri njegovi založbi 1313 LLC.

Na album sodelujejo z Marsom Winger in nekdnji Alice Cooper klaviaturist Paul Taylor, vokalist Jacob Bunton, Korn bobnar Ray Luzier in basist Chris Collier, vokal za dve skladbi pa je prispeval še Brion Gamboa.

Za produkcijo albuma je poskrbel legendarni Michael Wagener. Wagener je recimo inženiral in miksal Mötley Crüe prvenec “Too Fast For Love” (1981). Wagener je v karieri mdr. sodeloval z imeni, kot: Stryper, Poison, Alice Cooper, Extreme, Megadeth, Ozzy Osbourne, Dokken, Metallica, White Lion in Skid Row. 

Album “The Other Side Of Mars” bo dosegljiv v različnih formatih in ga lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “The Other Side Of Mars”:
1. Loyal to the Lie
2. Broken on the Inside
3. Alone
4. Killing Breed
5. Memories
6. Right Side of Wrong
7. Ready to Roll
8. Undone
9. Ain’t Going Back
10. LA Noir


Mick Mars – “The Other Side Of Mars” (2023, 1313 LLC(
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki