The Dead Daisies predstavljajo video in single “Resurrected”

The Dead Daisies 2023 (press/promo)
0 31

The Dead Daisies so 31. 10. 2023 izdali nov glasbeni video in single za skladbo Ressurected, ki ga lahko preverite spodaj.

Ne pozabite! Skupina The Dead Daisies bo 7. 12. 2023 nastopila v Ljubljani in prizorišču Cvetličarna!

The Dead Daisies so se na sceni pojavili pred 10 leti s poslanstvom ustvarjati stari dobri rock v slogu 70. let ter zbrati nekaj najboljših glasbenikov sveta, se zabavati, pri tem pa skrbeti za ohranjanje izročila rock glasbe.

Od izdaje istoimenskega albuma leta 2013 je skupina The Dead Daisies z vsakim naslednjim albumom odmerila korak navzgor. Doslej so The Dead Daisies izdali šest studijskih albumov, en album v živo in en album priredb. V desetih letih delovanja so zbrali veliko vojsko oboževalcev celega sveta.

Skozi leta delovanja so se v vrstah The Dead Daisies, ki jo zastopa aktulna postava David Lowy, Doug Aldrich, John Corabi, Brian Tichy in Michael Devin, zvrstili mdr.: Glenn Hughes, Marco Mendoza, Richard Fortus, Dizzy Reed, Tommy Clufetos, Frank Ferrer, Darryl Jones, Charley Drayton, Deen Castronovo in Jon Stevens.

Več o The Dead Daisies:
https://www.thedeaddaisies.com
https://www.thedeaddaisies.com/merch
  / thedeaddaisies
    / thedeaddaisies
    / thedeaddaisies  

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki