Mind Key predstavljajo “MK III – Aliens in Wonderland”

0 153

Mind Key, italijanski progresivni metalci, bodo pri nič manj italijanski založbi Frontiers Music Srl izdali, dne 12.07.2019, svoj novi studijski album z naslovom “MK III – Aliens In Wonderland”!

Spodaj že lahko pogledate uradni video za skladbo Alien in Wonderland.

“MKIII – Aliens in Wonderland” je skupno tretji album zasedbe, ki sta jo ustanovila leta 1999 v italijanskem Neaplju klaviaturist Dario De Cicco in kitarist Emanuele Colella, v želji, da se približata slogovnim in zvočnim strukturam zasedb kot mdr. Dream Theater, Symphony X, Evergrey in Pain of Salvation. Tako je skupina izdala leta 2004 prvenec “Journey Of A Rough Diamond” kar jim je odprlo duri do odrov na katerih so odpirali koncertne večere skupaj z Dream Theater, rojaki Vision Divine in britanskimi neoprogresivci Pendragon. Leta 2009 je izšel drugi album skupine z naslovom“Pulse for a Graveheart”, na katerem je skupina prvič predstavila publiki novega pevca Aurelia Fierra. V obdobju promocije tega izdelka, so Mind Key igrali skupaj s skupinami Edguy, Vanden Plas, Europe in Hammerfall. Temu pa je sledilo nepričakovano obdobje daljšega mirovanja skupine.

Mind Key so postavo za novi album okrepili, po novem pa sta se zasedbi priključila basist Lucio Grilli (ex-Soul Secret) in bobnar Mirko De Maio (The Flower Kings, Hangarvain).

Seznam skladb na albumu ” “MK III – Aliens In Wonderland” je sledeč: 01. Alien In Wonderland Hank (The Blazing Eyes)
02. Hate At First Sight
03. Angry Men
04. Hands Off Cain
05. Be-Polar
06. Oblivion
07. Psycho World
08. Vertigo (Where The Cold Wind Blows)
09. Pure He/Art
10. Non-Existence

Album je produciral Dario De Cicco, za miks in masterizacijo zvoka je poskrbel Riccardo Piscopo.

Mind Key so:
Aurelio Fierro Jr. – vokal
Dario De Cicco – piano, klaviature
Emanuele Colella – kitara
Lucio Grilli – bas kitara
Mirko De Maio – bobni

https://www.facebook.com/MindKeyBand/
https://www.instagram.com/mindkeyband/

Mind Key – Alien In Wonderland (uradni video)

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki