Traffic predstavljajo “The Studio Albums 1967-1974”

0 200

Traffic, znameniti britanski rockerji pionirskega staža, bodo izdali posebni vinilni zaboj v katerem bodo zbrani njihovi studijski albumi, ki so izšli med letoma 1967 in 1974. Zaboj se bo imenoval “The Studio Albums 1967-1974” in bo količinsko omejen.

Gre za dela, ki jih je skupina posnela in izdala v originalni prvi postavi, ki je bila vedno zbrana ob centralni figuri, enkratnem pevcu in klaviaturistu Steve Winwoodu, ki sta mu delala družbo še pihalec Chris Wood ter bobnar in pevec Jim Capaldi.

Ta postava je vzdignila Traffic s hitoma Hole in My Sho ter Paper Sun, ki sta Traffic vzdrževali stik s takrat popularno ero psihadeličnega rocka. Na prelomu šestdesetih v sedemdeseta so Traffic razgibali aranžiranje ter z albumoma “John Barleycorn Must Die” (1970) in “The Low Spark Of High Heeled Boys” uspešno vstopili v obdobje, ko se je pričel bohotiti progresivni rock.

“The Studio Albums 1967-1974” bo izšel, dne 17.05.2019, v njem pa bo vseh prvih šest studijskih albumov skupine, ki so izšli za založbo Island Records. Seveda z osveženo, remasterizirano zvočno podobo.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki
X