Motörhead z novimi izdajami v seriji “The Löst Tapes”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2012
0 62

Motörhead, ultimativni pankrti rocka in rolla, bodo deležni novih koncertnih izidov, za kar so poskrbeli pri založbi Townsend Music, kjer so že omogočili prednaročila za dva tovrstna koncertna dokumenta.

Prvi je kar osmerni CD zaboj z naslovom “The Löst Tapes – The Collection (Vol. 1-5)”, drugi pa dvojni ‘rumeni’ vinil “Vol.5 (Live At Donington, Download Festival 2008)”.

Uradni izid je nastavljen na 23. 2. 2024!

Vsebina uradne najave s strani založbe se glasi: “Kasetni trakovi. Se jih spominjate? Tista stvar z dvema kolutoma, polna navitega rjavega traku, ki se je rad zaskočil, ali pričel viseti iz ogrodja ter si zanj potreboval svinčnik in čvrsto zapestje, da si ga znova navil tja kamor sodi?”

“Da. Bilo je nekoč. V časih stare šole zvočnih sistemov, ki so prav tako vsebovali kasetne kolute s katerimi so snemali koncerte in te ‘kasete’ so bile zato v tistih časih standardne spremljevalke sleherne koncertne turneje. Motörhead pri tem vsekakor niso bili nobena izjema in so snemali z njimi koncert za koncertom.”

“V veliko veselje nam je, da lahko naznanimo izid unikatne koncertne kolekcije, ki bo dostopna celemu svetu v seriji ‘The Löst Tapes’, kar smo skrbno opravili z digitaliziranim prenosom.”

Vse podrobnosti o “The Löst Tapes – The Collection (Vol. 1-5)” (8 CD zaboj) in “Vol.5 (Live At Donington, Download Festival 2008)” (dvojni rumeni vinil) najdete s klikom na prednaročila!

Na fotografiji: Lemmy med koncertom Motörhead, dne 1. 12. 2012, v münchenski dvorani Zenith Halle (Nemčija) – RockLine fotoarhiv 2006-2024, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki