MRFY predstavljajo singel “Future Idols”

MRFY 2024 (press/promo)
0 17

MRFY bodo vedno vaši idoli prihodnosti.

MRFY predstavljajo novi singel Future Idols. Gre za njihovo prvo pesem v angleščini, skupina pa jo opisuje kot ironičen pogled na zvezdništvo, različna življenjska obdobja in kako dobro je ob strani imeti idole, kjerkoli že si.

Nova pesem je nastala lansko leto, ko so se MRFY mudili v londonskem studio Perry Vale, kjer so pod taktirko producenta Žareta Paka snemali novo glasbo. Med daljšim bivanjem v Londonu se je skupina odločila, da posname pesmi, ki bodo odražale duh kraja, v katerem so nastale, zato je iz tega sledila logična odločitev, da se lotijo snemanja v angleščini. 

MRFY o novi pesmi “Future Idols”:
 “To je prvi singel, ki je nastal v času naše londonske ekspedicije. Prihodnost je ‘idolizirana’. In mi prav tako. V letošnjem letu prihaja še veliko nove glasbe. Svojim otrokom bomo pripovedovali, kako lepo smo se imeli v tem obdobju naših življenj. 7, 9, 11, 12, 13, 16, 18, 20, 25, 29, 35, 40, 50, 60, RIP.”

Pod glasbo se podpisuje celotna skupina, za besedilo pa je poskrbel pevec Gregor Strasbergar – Štras.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki