Na voljo še en Motörhead koncertni posnetek!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2012
0 97

Motörhead uradni You Tube kanal je izdal še en koncertni posnetek v tako imenovani seriji “The Löst Tapes”, ki izvira iz angleškega Norwicha (Norwich University of East Anglia) in je bil posnet leta 1998, ko so Motörhead predstavljali takrat aktualni album “Snake Bite Love”. Celoten posnetek, ki je bil objavljen na dan, ko bi Lemmy napolnil 76. rojstni dan (25. 12. 2021) se nahaja spodaj.

Lemmy je preminil 28. 12 2015, potem ko je ravno dobro napolnil 70. let. Malo prej je prejel diagnozo da ima raka.

V lanskem juniju je bilo naznanjeno, da bi Lemmy upodobljen v biografskem fillmu. Film se bo imenoval “Lemmy”, za režiserja pa je izbran Greg Olliver, ki je že leta 2010 poskrbel za dokumentarni film z enakim naslovom.

Film “Lemmy” se bo osredotočal na življenje Lemmyja v času njegovega odraščanja v kraju Stoke-on-Trent, pa obdobja ko je bil Hendrixov roadie ter časov, ki jih je preživel s Hawkwind, preden je ustanovil Motörhead.

Na fotografiji: Lemmy med koncertom Motörhead 1. 12. 2012 v münchenski dvorani Zenith Halle (Nemčija) – RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki